INNEBANDY



Jag bjussar på denna fula bild eftersom jag inte har någon bättre. Den är knäppt idag, var och spela två träningsmatcher idag i Heby med distrikslaget.
Sorry för dålig uppis men jag har haft fullt upp dem senaste dagarna. Bland annat innebandy, skola och kolla utomlandsresor har fått nå slags beroende haha att kolla på utomlandsresor. Jag är så himlans sugen jag är trött på denna kyla!

NEW BAG



Köpte också en ny väska igår. Hitta faktist denna snygging inne på Cubus för 300kr, visst är den fin? Jag valde den framför en likadan fast svart tänkte att den här skulle bli snyggare till sommarn.

IN THE NEW SWEATER


Såhär ser den nya tröjan ut på, den kommer från H&M. Om en timme ska jag åka på match, borta i Enviken och om vi vinner denna match så är det klart att vi vinner serien.

NYTT I GARDEROBEN


Åhh visst är den fin? Jag älskar allt på den, varenda liten detalj. Den kommer användas flitigt i sommar!






KLÄNNING


Äntligen har jag hittat den perfekta långklänningen till sommarn, och som jag har letat
.





Klänningen kommer från H&M och kosta bara 129kr.

Jag har tänkt att matcha den med ett par vita converse och en jeans jacka.


DAGENS KLÄDSEL

(Suddig bild)

Tröjan kommer från Zara gillar att den är enkel men ändå att det finns fina detaljer såsom fickorna och v-ringningen samt uppe på axlarna. Nu ska jag äta apelsin sedan ska jag träna.

BECAUSE I DO NOT CARE



SOMMAR KLÄDER




Lite smått och gott som jag gärna hade velat haft i min garderob. Sen vet jag inte om jag hade vågat haft dem gula skorna men jag tycker dom är fett coola .

Bild 1. Modekungen.se
Bild 2. Weekday.com
Bild 3. Weekday.com
Bild 4. Weekday.com
Bild 5. Nelly.com
Bild 6. Modekungen.se

HALLONCHEESCAKE



Nu på sistonde har det blivit väldigt mycket mat bilder. Jag vet inte men vi har ätit och bakat jätte mycket på sistonde så nu är jag nästan less på förrätter och efterrätter. Men den här efterrätten som jag och Fredrik bakade var verkligen jätte god.

THE SOUND OF SILENCE




VITT



Vit bh från H&M kommmer vara fin till sommarn.

Jag och Fredrik gick lite på stan igår jag hitta bara en bh men Fredrik hitta för en gångs skull lite saker. Det brukar alltig bli tvärtom. Han köpte ett par skor, en tröja och två par jeans.

NY KAVAJ

Jag vet inte om jag har visat er min nya kavaj som jag köpte för ett tag sen. Den kommer från H&M gillar färgen faktist och att den är av den längre modellen.




FREDRIK ÅKTE HALVVASAN I TISDAGS







GOD MAT

Sorry för väldigt dålig uppis men jag har faktist inte orkat lägga upp någonting även fast jag har haft lov, jag vet jag är lat!
Usch jag får panik för lovet är snart slut och det känns som att det inte har börjat än. Små kusinerna från Sthlm kom iaf för någon dag sen. Så igår lagade vi tjejer tre rätters middag helt själva vilket jag tyckte var ganska bra gjort och allting gick faktist att äta. Och det var ett stort framsteg för mig, för jag lagade för första gången mat som inte var pommes, korv, makaroner eller köttbullar hihi.

Fredrik fick lov att knäppa kort på mig för att han tyckte att det var en stor grej att jag stod i köket. Det är kanske dags för mig att laga mat lite oftare haha.

Förrätten som vi lagade: Scagenröra, avokado och rostbröd

Varmrätten: Tacopaj och grönsaker det var riktigt mumsigt.

Efterrätten: Vaniljglass, bananer, digestive och hemgjord colasås som jag gjorde.

RSS 2.0