DID YOU SEE THE EYES



Yes äntligen ska jag träna! Jag har inte tränat sen förra onsdagen eftersom jag har vart sjuk. Annars så har jag haft matte prov idag inge roligt alls.

DAGENS


Dagens fula bild men men..
Jag är sjuuuk jobbigt som tusan!

JAG VILL HA KATTUNGAR






Åhh vad jag smälter när jag ser dessa bilder. Våra kattungar som vi hade för ca 5år sedan som vi sedan sålde, gud vad jag ångrar att vi sålde dem.

SÖTNOSEN NOVA


Spring Collection 2011 BikBok













ÅHHHHH JAG ÄLSKAR ALLT!
Skulle vilja kopiera allt!

MY DARLING


MUMS på dig!

Jag har ont i halsen men inte så jätte mycket som tur är men jobbigt ändå.. Ska snart träna sen måste jag hem och plugga! Svenska muntligt imorgon som jag inte läst en ända gång.

DAGENS




Tröja - Vila // jeans och halsband - JC //

Nu sitter jag i soffan och är propp mätt usch! Godmiddag + godis inte så smart. Ska vänta ett tag sen ska jag göra popkorn med en massa smör och aromat fy vad gott det är!



KORSÖRHÄNGEN & UGGLA



Sprang in på JC en snabbis och hittade dessa snygga grejer. Visst är dem snygga?

DAGENS


Skjorta - hm // t-shirt - vila // jeans - jc //

SEMLA



Åt min första semla för iår riktigt gott men man orkar ju bara halva.

BLACK SHOES


Mina svarta skor är det ni ser på bildern.
Jag kom precis hem efter att ha tränat och nu väntar jag på att mamma och Sophia ska komma hem med semlor mums... och jag är jätte hungrig! Men nu ska jag plugga engelska låter väldigt roligt eller vad säger ni.

SILVER



Mitt silvernagellack som jag har på mig idag.



MATCH

Kom precis hem (till fredrik) från att ha spelat bortamatch mot furuvik. Jag kan inte påstå att vi hade det bästa laget direkt + att vi bara hade 9 spelar :o de andra laget var typ tre hela femmor! Men fan va bra match vi gjorde, vi KÄMPA så jävla bra, vi kämpa FAN så mycket mer än de andra laget men ändå hade vi inte turen med oss! Vi förlora med 4-5 men det var faktist bra ändå om man kan säga så. Men det hade ju vart skönt att iaf fått en pinne det var vi värda!

FLOWER



Igår hann jag faktist inte lägga upp något, först gick jag i skolan och sen halv fem åkte jag till långshyttan för att spela träningsmatch med distikslaget. Jag kom hem ca halv ett så där har ni förklaringen varför jag inte bloggade något. Men förövrigt så vann vi matchen mot det andra distiktet med 5-1.

RUN THIS TOWN


H&M


Nu ska jag spara pengar för fy vad allt var snyggt! De kanske syns också pga vilka plagg jag har valt att jag VILL HA SOMMAR!!  sen är jag så himlans sugen på att åka utomlands hur härligt hade inte det vart?

MIN FREDRIK 18ÅR



Fredrik fyllde hela 18ÅR igår woooho :D

NYTT I GARDEROBEN




Endast 75kr för denna snygga väska









DÅLIG UPPIS

Eftersom jag inte har den nya kameran hemma nu så är det dålig uppis men de kommer troligtvis komma en massa nya bilder när kameran är hemma igen. Just nu sitter jag och fredrik och kollar på fångarna på fortet och äter en massa godis usch vad jag mår dåligt nu.
Men nu under lovet har jag sagt att jag får äta en massa godis men sen när vi börjar skolan igen ska de bli skärpning!

TURKIET

Eftersom kameran är i karlstad så får jag lägga upp lite gamla bilder. Bilderna är från Turkiet för ca ett och ett halft år sedan.


Mitt 2010

Här kommer ett fåtal bilder från 2010









15 MÅNADER MED ÄLSKLING





I söndags hade jag och Fredrik 15månader hade glömt bort det.

MY RINGS







Mina nya ringar som kommer från kimstore.se fick dem i julklapp. Den blå ringern som ni ser på den andra bilden är min favorit just nu, sen dem andra ringarna kommer jag använda flitigt i sommar. Visst är dem fina? Dem kosta bara 59kr styck.

JAG ÄR SÄMST...

... för jag vet inte hur man svarar på en kommentar!
Okej jag kan typ ingeting om bloggen! Kan inte påstå att jag har lagt ner så mkt tid på att lära mig heller men det är faktist svårt! Eller hur? ^^

RUNNING UP THAT HILL



Vilken bra dag det har varit idag! Dagen började med att jag, pappa, mamma och Sophia köpte en systemkamera sedan åt jag lunch med Katta och Emelie trevligt. Sen hämta jag ut mina skor från Nelly, kan det bli en bättre dag :)

NYA SKOR




Dem hära snygga skorna såg jag på Nelly.com för någon vecka sedan och blev helt förälskad men då var storlekarna helt slut. Efter dess har jag vart inne och kollat på dem nästan varje dag och förra veckan fanns dem där och jag klickade hem dem på direkten.
Idag fick jag alltså hem dem visst det blir en utmaning att gå i dem eftersom det är 13cm klack men hur jävla snygga är dem inte?

NY SYSTEMKAMERA



Har alltid velat haft en systemkamera och äntligen har vi köpt en. En Nikon d3100 en bra nybörjar kamera, nu kommer det bli mycket roligare att knäppa kort.

2011




Gott nytt år allihopa hoppas ni har haft en bra nyårsafton själv tog jag de lugnt. Åt jättegod mat och myste med älsklingen min.


Förrätt mums så gott det var

Varmrätt oxfilé

Efterrätt

RSS 2.0