DET SKULLE JU INTE SITTA FINT MED EN UTOMLANDSRESA



Jag är så fucking jävla sugen på att åka utomlands så det är helt sjukt. Fatta härligt det hade vart!

BLONT HÅR

'
Måste erkänna att jag saknar mitt blonda hår lite grann men ändå skönt att ha mörkt. Skulle vilja ha ljust till sommarn och mörkt annars. Men det sliter så på håret att färga från mörkt till blont... Suck!

MUMS





Två jätte goda efterätter som jag har ätit i helgen den första är min favorit. Hollansorbet mums.

Visst är den söt...



fick den av Fredik igår.

DAGENS


Jeans - JC / Tröja - H&M

Dålig uppis

Dålig uppis eftersom jag har varit i Umeå hela helgen på SM. Vi åkte i fredags och kom hem kl3 inatt, så man var skapligt trött idag i skolan. Det har vart en jätte rolig helg med brudarna.  Vi sov i ett rum med 14st bäddar men det gick faktist jätte bra sen varje minut som vi var lediga satt vi och spela Skip-bo tur att jag tod med det.
Annars så hade ett lag i våran grupp hoppat av så vi var redan klara för semi-final vilket var jätte skönt. I semi-finalen mötte vi Dalen och jävlar vad jämt det var, men till slut på sadden vann vi med 6-5 fam va gött det var!
Sen i finalen mötte vi IKSU och blä jag kan knappt skriva om det blir arg när jag tänker på de. Vi ledde med 2-0 efter första perioden sen i andra perioden gjorde dem 5 mål så inför tredje perioden stod det alltså 2-5 till IKSU. Då trodde npg dem flesta att det var kört men då tog vi ikapp så det stod 5-5 så jävla bra gjort säger jag bara! Sen när det var ungefär 2min kvar gör dem 5-6 åhhhh och efter det fick dem inte låna bollen och jävlar vad många målchanser vi hade men den gick fan inte in. Ursäkta för alla svärdommar men blir lite arg när jag tänker på det för jag tycker att vi var så mycket mer värda att vinna.
I själva verket så var det här en 8-dels final vilket är också bra, vi är alltså bland dem 8 bästa lagen i hela sverige.

Men nästa år då jävlar säger jag bara då kommer vi ta er IKSU de kan ni skriva upp!

KAN INTE TRO DET!

Jag är sjuk igen! jag var sjuk för mindre än 1 vecka sedan...  Sov i princip nästan hela dagen igår och hade ont i huvudet exakt hela dagen! Idag har jag en jävla hosta som inte vill gå bort. Så idag missade jag en viktig match sen imorgon missar jag en distrikslags match. Fan va det suger att vara sjuk!

TRÖTT TJEJ



Ni får en bild som är några dagar gammal. Jag kom precis hem från träning har fikat lite och jag är helt slutkörd så nu ska de bli helt underbart att krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det distriktlagsträning i rättvik suck...

Raina Hein en utav dem snyggaste enligt mig!





'

Jävlar vad snygg Raina Hein är! Älskar hennes stora ögonbryn och fina ögon samt älskar jag hennes käke och mun, var det något jag inte gillade? Nej fyy vad snygg hon är, hon var med i Top Model 14 och enligt mig är hon en utav dem snyggaste personerna som finns!


Do It Like A Dude



BRA LÅT ENLIGT MIG!

Do It Like A Dude( Explicit Version) - Jessie J

1/11 2011 Rihanna




Jag och Fredrik drar till Globen den 1 februari och kollar på Rihanna ska blir riktigt kul. Dock är det ett tag kvar dit men ändå :)

Några av hennes alla bra låtar som hon har gjort.

S&M - Rihanna
Love the way you lie - Rihanna
Cheers - Rihanna





RSS 2.0