SOON

Jätte dålig uppis nu eftersom jag fyllde 18 igår wioho därför har jag inte haft tid å blogga men en massa bider kommer komma upp inom en snart. puss

FLOWERS


THIS IS THE LIFE

Haha ser ni fredriks face!

I WOULD KILL TO HAVE IT IN MY CLOSET





Satan så snygga kläder dem har på chicy.se vill ha ALLT! de här är några av mina favortiter. Min absoluta fovorit är nog bild 1 med de amerikanska flaggan, sitter och dregglar nästan. Även hela outfiten på bild 4 är så jäkla snygg. Tänkt om man ändå hade hur mycket pengar som helst.

FIKA


Fina bordet.

Gud så gott de va jordgubbsrulltårta.

Mammi och pappi.
Jag får också present av farmor eftersom hon inte kommer komma när jag fyller år.

GRATTIS PAPPA!



Pappa när han kanske var 12år om ni har sett bilder på mig när jag var liten så kan man se att vi var ruskigt lika varndra, hihi fett kul.

MORFARS BÅT



Milla, jag och mammi

En mysig liten båttur med alla på mammas sida som vi hade i veckan. Massa mer bilder kommer komma om denna båtur.

SJUK

usch jag blev förkyld igår och är fortfarande idag så jobbigt! Så nu är jag hos mormor och ligger i bäddsoffan bredvid emma.

Om en vecka exakt fyller jag år! hii

A NICE DAY



Idag var jag ledig vilket var välbeövligt efter att ha gått upp kvart över 6 i en veckas tid. Så jag tillbringade dagen hos mormor och morfar med fredrik och kusinerna. Fredrik håller på och bygger ett rum där som nog kommer bli himlans fint. Ibland är det så himlans skönt att komma bort hemifrån en stund.

Jag har fortfrande inte fått tillbaka min mobil! börjar bli orolig att jag inte kommer få tillbaka den, men de kommer jag men fytusan vad sega dem är! De skicka den i lördags från verkstaden och så sa dem på onoff att den kommer på måndag eller tisdag och nu är de onsdag! Så imorgon ska jag gå dit och höra.

DRÖMFÅNGARE



En liten närmare titt på mitt nya halsband som kommer från hm, jag älskar den verkligen så himlans fin!

16/7












En mysig dag med kusinerna, lite minigolf och glass och finfint väder. Kanoners!

Jag har tänkt att ni ska få se lite nya kläder också, det är så himlans mycket ni inte har sett.

METNING














Var och meta igår riktigt med en del av släkten, mysigt. Och jag fick mest fiskar av alla, fick hela 7st hihi.

NY TRÖJA



Den hör sköningen köpte jag inne på Monki i stockholm.  Gillar att den är orange! Och mitt nya halsband som är köpt på hm.

VÄRLDENS SNYGGASTE



Kan ni förtså att denna snygging är min pojkvänn helt otroligt? Jag är så himlans glad att jag har han, hade inte klarat mig utan han!

THE GOLDEN TREE


LONG TIME NO SEE



kofta - hm // jeans - bikbok // linne - hm //

STOCKHOLM















Tillbringat helgen med älsklingen i sthlm riktigt mysigt. Förtsa dagen gick vi i lite affärer andra dagen var vi och bada även med kusinerna emma och milla. Tredje dagen gick vi inne i stan sedan tåget hem.

DAGENS



byxdräss - syrrans // armring - gammal

JORDGUBBAR



Visst ser det gott ut? Jag personligen älskar verkligen jordgubbar ett utav det bästa som finns på sommarn. Jordgubbar med socker och grädde mums!

GÅRDAGENS



kofta - hm (ny) // linne - gammalt // shorts - hm (nya) // skor - converse

FLER BILDER FRÅN MIDSOMMAR


















ETT TVÅ TRE!!



HAHA skit ful bild men ändå... såhär såg min midsommarkväll ut, grillning med brudarna och några till sen iväg till orsa-

RED





Det vela verkligen inte synas på bild hur rööd jag var! men min rumpa var tio gånger värre än hur de ser ut sen armen flagnade som tusan! att man aldrig lär sig.

SOMMAR DAG








Här kommer lite bilder från i onsdags tror jag. Jag sophia, pappa och morfar tog en vända med båten. Verkligen hur härligt som helst och ligga på båttaket och sola, perfekt varmt också inte för varmt och inte flr kallt tack vare vinden. Dock sp smörjde jag bara in överdelen av kroppen och de fick jag ånga dagen efter snacka om att min rumpa blev bränd! Ser ni potatisen som har ett hjärta?

RSS 2.0