OPS!

Märkte nu att jag inte har lagt upp något på en VECKA! sorry alla men jag har inte alls tänkt på de, beror nog på att jag har jobbat hela veckan och igår men nu äntligen har jag SOMMARLOV i 2 veckor:D sen börjar jag jobba igen.

Just nu sitter jag hos fredrik och sitter här medans han sitter och spelar tv-spel med sin bror. Men snart ska jag dra hem och göra mig iordning för att sedan fira sötisen Nattis som fyller år.

Ni ska få lite bilder från min midsommar sen. Puss på er!

INTE IGEN!



Såhär såg min mobil ut för lite mer än en månad sen och då skicka jag in den på lagning sen fick jag tillbaka den i måndags jippi, men sen igår märkte jag arr kameran inte fungerade så nu har jag skickat in den igen! och fyfan om den är inne i en månad igen då jävlar!

DALAHÄST



Fjärde dagen på jobbet idag och det går ganska så bra faktist. Lite tråkigt att man jobbar en av dem första veckorna för då är det storstädning som gäller och de är seegt som tusan men annrs så är det helt okej.

Where Them Girls At




Man blir ju inte lite fest sugen när man lyssna på denna låt. Where Them Girls At - David Guetta, Nicki Minaj

TATTO


Så himlans söta tatueringar älskar såna här små tatueringar. Svalor, fjädrar och små texter är så fint, visst har man vell funderat på om man ska tatuera en men snart är det mer ovanligt att inte ha tatuering än att ha. Och även fast jag gillar dessa tatueringar nu går tatueringar i ett mode. Så om några år kanske jag hatar den om jag skulle tatuera mig. Sen känns det verkligen som att alla tatuerar sig bara för att dem SKA göra det, känns lite töntigt. Men visst jag tycker att det är jätte fint med tatuering som oftast iaf. Vi får vell se om det blir någon tatuering i framtiden.

FÖRFEST INNAN SKEER



Här är lite bilder från i fredags det var förfest hos emelie hallvars riktigt trevligt sedan drog vi till skeer och fy vad roligt det var! Jag vill ha en till skeer nu på en gång!

KLASSFEST



Hoho såhär såg min söndag ut. Vi hade en klassfest riktigt roligt faktist grillade kött, spelade kupp, åkte raggarbil och hade allmänt roligt.

NYA KLÄDER

Nya kläder som jag köpte igår. Ett par svarta jeans som är bra att ha sen tröjan till vänster också bra att ha. Köpte även koftan riktigt mysig och välbehövligt. Tre stycken bh:ar eller tubar vet inte riktigt vad man ska kalla det fick följa med hem, visst är det härliga färger fint till sommarn. Jag ska ha der till antingen under ett linne eller en tröja eller bara till ett par höga jeans shorts. Sedan köpte jag även jeans shortserna som jag så länge har velat ha.

Annars så imorgon ska jag upp halv 7 kommer bli jobbigt, jag ska jobba på Målkullan eller provjobba vet inte hur jag ska säga men ska sommarjobba där i sommar så ska jobba där för första gången imorgon för ett se hur man gör osv.

CUPOLEN, FALUN

Nu åker jag till cupolen först för att förhoppningsvis hitta ett par jeans shorts sist jag var där för någon vecka sedan hitta jag bara en t-shirt och ett par skor. Sen ska jag också till falun och se om jag hittar något. Men jag tror inte att det kommer bli så mycket shopping för jag behöver egentligen ingeting förutom shorts så får se.

RSS 2.0