DANCE ON THE FLOOR


Linne - hm // byxor - gina // halsband - Sophias //

Nu har jag kommit hem från jobbandet fick sluta 45min tidigare riktigt skönt. Usch så segt det var det kändes som en evighet och ändå jobbade jag bara 3timmar. Att jobba med incheckningen gick mycket fortare och var roligare än kiosken tur att jag ska vara på incheckningen imorgon bitti också.



SHORT IT DOWN


Som ni ser så köpte jag ett par svarta jeans (även ett par vita exakt likadana) ganska så fula eller hur? men jag köpte dem bara för att göra dem till shorts ni ska snart få se resultatet.

JOBB



Nu drar Buster&Starlet cup igång igen och det innebär en massa jobb. Jobbade från kl 11 till kl 3 idag sen ikväll börjar jag kvart i 8 och ska jobba till kl halv 12.
Det är för dem yngre den här helgen sen nästa helg är det för dem yngre, och jag tror att det här är det första året som jag inte spelar Buster cup. Det är lite tråkigt faktist för det är ju cuperna som är dem roligaste och det som man längtar efter hela säsongen. Sen blir det typ enda gången på hela året förutom när Vasaloppet är som det blir lite rörelse i lilla Mora.

Imorgon ska jag även döma lite matcher ska bli kul men samtidigt lite nervöst eftersom jag precis har börjat dömt och bara dömt några få matcher men ska bli kul och tjäna en liten extra peng.

JUST CAN´T GET ENOUGH


Ännu en till bild när jag har mittbena och lockat håret, egentligen passar jag verkligen inte i mittbena men tyckte att det blev iaf lite bättre när jag locka de. Men jag vill ju så gärna ha det för det är så fint på alla andra.

Idag har jag vart lite med fredrik sen gått lite på stan fixat ilägg till mina skor för mina benhinnor. Sen har jag köpt ett par solbrillor, bilder kommer.

THAILAND 25/12 - 13/1



ÅHH vad härligt! Thailandsresa är bokad! Den 25 december drar jag syrran, mamma, pappa och älskling till Thailand och blir där i hela 18 dagar. Men jobbigt att det är så lång tid kvar kommer hinna längta ihjäl mig innan dess.

Flyget är bokat men inte hotellerna än men det lutar åt att vi först ska tillbringa 2 nätter i Phucket  och sen åker vi vidare till Koh Lanta och blir där ca 6 nätter och sedan till Krabi och blir där i en hel vecka.


Jag har ALLTID velat åka till Thailand och har tjatat och tjatat på mamma men det är ju så himlans dyty helt sjukt! Men nu äntligen händer det så himla underbart men lite ångest över att det kostar så mycket.

FUCK U ALL





haha nej jag mena inte fuck you all men tyckte den passa in till bilden det ser ut som om jag menar så iaf.

Ser ni jag prövar på mittbena och locka håret med platttången lite. Jag tyckte det blev ganska så bra det är ovanligt nu i början men ska nog börja ha så någon gång ibland. Ni ska få se mer bilder på de.


PÅSKEN








GÅRDAGENS OUTFIT


Byxor - Gina Tricot / Tröja - JC / Skor - converse / glasögon - Ur&Penn

Bikini 2


Bikini - H&M

WHY SHOULD IT BE SO PERFECT



LOOOOV fan va skönt säger jag bara! Det var välbehövligt känner jag nu ska bli riktigt skönt att få slippa skolan ett tag och bara chilla.

iphone 4



Min nya tele och det behövdes, hade matte prov idag och svarade för första gången på alla frågor känns nice men får se hur de gick. Man tror ju alltid att det går bra men de slutar sällan bra. Kom precis hem från igb iaf gjorde verkligen ingeting, nu funderar jag på vad jag ska göra resten av dagen. Ska kanske sätta mig ute i solen lite det är ju grymt väder!

Bikini 1



Bikini - H&M

EN BILD FRÅN I HELGEN



Som sagt i helgen var det distrikslags SM. Vi fick till slut brons har inte så mycket att säga förutom att det var riktigt kul och synd att vi inte gick ända till final.

STICKAT



En outfit som jag hade för några dagar sen, att jag lägger upp det nu beror på att jag inte hittade kamerasladden.

Under min stickade tröja har jag en klänning, dock hade jag andra skor.

FJÄDRAR



Köpte dessa finingar på Cubus för ca 49kr kommer inte riktigt ihåg men snygga var dem.

RSS 2.0