MORSDAG

Det var som sagt morsdag igår det firades med att jag och Sophia gjorde en tårta till mammsen. Den blev super god!

I WOULD NOT SAY NO




Två skit snygga klänningar! Älskar speciellt den svarta med den fina ryggen den har perfekt rygg precis som jag vill ha sen var det ganska så cool längd på den också :) men de blir inge köp..

FYSIK PROV



Fysik prov avklarat idag ska bli spännande och se hur det gick för jag pluggade verkligen ingenting till det läste bara i mina anteckningar en gång. Troligtvis gick det nog åt helvete men nu orkar jag inte bry mig nå mer för nu är det snart sommarlov ska bli så himlans skönt!

DÅLIG UPPIS

Jo jag vet men det är så att syrran har tagit med kameran till Polen där hon är med skolan så jag har ingen kamera. Men hon kommer hem på torsdag så då kanske de blir lite mer uppis inte för att de brukar vara så mycket mer uppis annars men..

GÅRDAGENS OUTFIT



SUNSHINE



Fint till i sommar när det blir lite finare väder.

MIN NYA IPHONE 4 :(



Åhh min mobil :( från att jag trodde att den var i tryggt förvar i pappas bil tills när jag fick se att den såg ut så här.

Jag fick skjus av pappa till skolan igår för det regna, precis när jag kommer in i skolan märker jag att jag har glömt min mobil så jag tänker att jag har glömt de i sätet i bilen som jag brukar göra ibland. Men jag tänkte att det gjorde inte så mycket för jag slutade tidigt igår. Efter en stund när jag har kommit hem kommer pappa hem och jag frågar honom om han tog min mobil som låg i bilen. Då säger han att det är någon som har ringt och sagt att dom har hittat den för jag har tappat den. Och jag säger att jag kan inte ha tappat den eftersom jag aldrig hade med mig den till skolan. Vi hoppade in i bilen för att åka till dem som hade hittat min mobil men jag fattar fortfarande ingeting, de kunde ju inte vara MIN mobil. Efter ett tag kommer vi fram till att den kanske råka åka ut ur bilen när jag klev ut och visst var det vell så! Och på de så hade en bil kört över den innan han som hitta den. Som tur var så har jag försäkring på den så nu är den inne på lagning.
Av alla mina mobiler som jag haft har det knappt varit någon repa och så händer det här! det roliga var också att det var Fredagen den 13! haha

WORKING ON




Här ser ni det som jag och Katta har jobbat med de senaste månaderna. Tänker inte avslöja för mycket hur den ska va och så eftersom vi troligtvis ska använda den som pröjektarbete. Jag måste säga att jag är riktigt nöjd eftersom vi har gjort allt med bara våra egna händer och kommit på allt själva! (sjävla bilden är såklart tagen från internet)

SOMMARJOBB FIXAT

Från början så trode jag inte att jag skulle få nå sommarjobb eftersom jag var så sent ute men nu äntligen har jag sommarjobb. Först två veckor på snickeriet i Nusnäs sen ca 3 veckor på Målkullan gött!

RSS 2.0