Firade Katta


Ser ni hur fint jag har dekorerat tårtan?

Två glada flickor

Fina fördelsedagsbarnet.
Emelie och jag (vi gillar emelies smile)

yeey

mat i munnen föfan haha

MINA NYA ÄLSKLINGAR



Har hittat dem perfekta höstskorna även fast hösten snart är slut och vinter kommer snart. Men har tänkt att använda dem i vinter också. För hur snygga är dem inte?
Egentligen har jag inte pengarna till att köpa dem så har vart lite tveksam om jag ska köpa dem eller inte men jag är ju förälskad så vad annat kan man göra. Ni kommer få se dem på mig sen.
Dem är från vagabond 995kr

JUST SOMETHING



Helloj allesamman! Redan torsdag idag och fredag imorgon helt underbart! Vackorna går skiiit fort, om en vecka är det lov hur awesome som hälst! Undra vad man ska göra på lovet?

feathers



Nytt halsband som jag köpte för ett tag sen men som jag inte har visat än. Riktigt snyggt måste jag säga måste hitta något att använda de till.

BLACK, BLACK AND BLACK


t-shirt - wear it / kofta - jc / stickad halsduk - gina tricot / skor - åhlens /

ÄLGJACKT




Idag har jag vart på älgjackt med Fredik, någon gång lär ju bli den första och det här var troligen den sista också. Kanske ingeting för mig. Tur som var hade jag godis med mig de räddade min dag, sen sov jag också lite på slutet. Gött!

Fotoalbum

Jag beställde hem lite bilder från extrafilm.se fan va krånglit det var men resultatet blev bra! Köpte även två fotoalbum och gav den ena till Fredrik när vi hade 1år tillsammans med en massa foton på oss.

Håll med om att det är mycket roligare att ha fotona i handen än i datorn, love!


Några av bilderna som jag framkallade.

Fotoalbumet (dåliga bilder)

Outfit


Gårdagens outfit när vi firade Emelie och Anna

Kavaj - HM / Tröja - JC / Jeans - Gina Tricot / Skor - Åhlens / Halsband - HM /

GÅRDAGEN HOS EMELIE





1. Allihopa!
2. Malin, Sara och BQ.
3. Ida, Johanna och Katta.
4. Stökit bord.
5. Födelsebarnet Anna, Födelsebarnet Emelie och Malin.
6. Jag, Malin, Sara, BQ när vi skrattar åt Emelie haha!


Tillbringade alltså fredagskvällen hos Emelie där vi firade henne och Anna riktigt roligt kväll.

Haha det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde då! Ni vet vell iaf skillnaden mellan klimakteriekossa och kremera ? hahaha Tydligen så visste inte Emelie de iaf hah.

1ÅR MED ÄLSKLING IDAG



EN FRÅGA?

Det var ovanligt många som var inne på min blogg igår, jag undrar hur ni fick tag på den skulle va tacksam för ett svar:)

HJÄLP

Som ni ser så har jag starat upp denna blogg för inte så länge sedan och jag har ett problem! HUR GÖR JAG FÖR ATT SVARA PÅ ERA KOMMENTARER? Skulle vara jätte tacksam om jag fick ett svar.

SOME AMAZING TINGS



Tre skit snygga klädesplagg som jag VILL ha! Dem är så mycket snyggare i verkligheten än på bild kan jag lova iaf dem två nedersta den första har jag inte sätt än annat på bild.

GENTJÄNSTER?



HAHA när jag kommer in i köket sitter Fredrik och rensar kantarellerna som pappa har plockat idag. Och pappa sitter och rättar Fredriks läxa.

GISSA VAD SOM HÄNDER IMORGON

Imorgon händer de nå alldeles specielt de händer inte varje dag. Ni får reda på det imorgon hihi

RSS 2.0