MIN FÖDELSEDAG DEL2



Det här är vad jag fick av Fredrik i födelsedagspresent, världens bästa present kommer aldrig glömma det. Jag tycker att det var mycket bättre att jag fick något som jag kan minnas i flera år som är en upplevelse än att få ett smycke eller nå, för smycken har jag redan fått av han.

Tack underbara Fredrik pusss

AWSOME

Nu sitter jag här i soffan efter en helgrym vecka i Prag.

Kan ju börja med att säga för dem som inte vet att jag var där med ibg på innebandycup. Vi var ca 30pers som åkte dit och sov på ett hotell som låg mitt i Prag, hur skönt som helst! I våran serie så att säga var det 64 lag helt jävla sjukt! I killarnas var det ungefär lika många tror jag. Killarna hade jätte jämna matcher och kom ända till kvarts-final. Vi tjejer hade inget motstånd alls i gruppen, vann alla matcher stort! På lördagen då slutspelet börjar är vi 3minuter från att lämna W.O till våran match och då hadde vi blivit diskad från tuneringen. Vi hade fem matcher den dagen fett drygt men vi klara oss till sista matchen men då förlora vi mot ett Tjeckiskt elit lag. Alltså åkte vi ut i semin. Men att komma trea och få bromsmedalj av 164 lag är ändå helt okej!

Sen har det hänt så himlans mycket mer, Ozzy och Stoffe blev anklagade av hotellet att dem gjort någonting på taket har fortf inte riktigt fattat vad men dem fick betala en viss summa pengar. Sen blir Jonas väska stulen med alla hans grejer mobil, pengar, kort och hotellnyckeln. Efter det så får vi reda på att det blivit inbrott på Jonas rum och det tog iaf för mig att fatta att det var den där tjuven som snodde väskan som gjorde inbrottet. Sedan händer det där med vårat W.O. Sedan så får vi höra att i Jonas badrum har taket rasat in! Helt jävla sjuk vecka!

Men mycket roligt har också hänt! puss

TJECKIEN HERE I COME

Har jag berättat att jag åker till Tjeckien med ibg om 4h helt sjukt då åker vi buss ner till Oslo och sedan flyg till Tjeckien det ska bli sjukt roligt! Det är hur mycket som helst som jag vill visa er men jag hittar inte kamera laddaren så kan inte lägga upp nå bilder... Jag blir borta tills på måndag så kommer troligtvis inte bli nå uppis fram till dess. Ses sen da pusss!

GRANDFATHERS BOATHOUSE


FY TUSAN



Fy tusan vad snygga skor, älskar dem verkligen! Skulle kunna tänka mig att köpa dem men ändå så känns det som att vi går mot hösten så onödigt å köpa dessa nu men åhhh så underbara!

MY BIRTHDAY PART 1

Här är lite av min födelsedag eller typ halva min födelsedag. Lite presenter som öppnas fick en massa mina Lasse Åbergs glas och muggar samt en skål, hur fina som helst enligt mig. Sen fick jag även en massa annat. Sedan gick vi på Jungbergs sportbar och åt middag riktig god mat hade dem men ännu godare var efterrätterna den sista åt jag och det var den godaste jag någonsin har ätiti i mitt liv. Sen var dem så snälla personalen på jungbergs att jag fick ett presentkort där på 300kr för jag fyllde år, hur snällt är inte de?
Så jag och fredrik tänkte gå dit i dag om det finns plats å ta oss en efterrätt.

JUST THE WAY I LIKE


NOT SO GOOD

Kul att jag tänkte lägga upp en massa bilder från helgen som var och i torsdag men sen märker jag att syrran har tagit med kameran till sthlm så ni får glatt vänta tills imorgon eller på fredag. Det kommer komma bilder från min mysiga födelsedag vi var ute och åt och jag gjorde även en jätte rolig grej som jag fick av fredrik i födelsedagspresent, ni får se sen.

RSS 2.0