MIN LOUIE ÄR TILLBAKA

Våran katt är äntligen hemma igen han har varit borta i ca 6 veckor de visade sig att han befann sig på Sollerön haha. Undra hur han kunna komma dit. Men sjukt skönt att han äntligen är tillbaka

Kaffestugan och första Serimatch

Kom precis hem från att ha vart med Emelie och Katta på kaffestugan. Satt där och rita vår bildläxa i 2timmar typ. Om en halvtimme drar jag på samling. Första seriematchen yeeh!

ONYTTIG


Att det ska vara så jävla svårt att hålla sig borta från sötgrejer! Går det någon dag då jag inte äter anligen godis eller chips eller liknande? Nej! haha.

Jag och Fredrik skulle hem till han och laga spagetti och köttfärssås istället blev de en chipspåse och en pizza. Usch
Men nu har vi hyrt film idag igen eftersom dem inte har några tb kanaler än så finns de bara film att kolla på.

RIGHT NOW


Just nu sitter jag i Fredrik och hans pappas nya lägenhet för fösta gången. Jag och Fredrik ska inviga lägenheten idag blir första gången i sover här, känns faktist lite konstigt. Känns som att man är hemma hos någon helt annan och just nu är de bara vita fula tapeter överallt med hål i. Men några möbler är iaf på plats.
Lägenheten ligger bara ett par meter från Videocenter hur bra som helst så vi ska snart ner och hyra en film och mysa. Blir toppen!

THERE IS SOMETHING ABOUT IT


Eftersom jag är så himlans lat och orakar inte knäppa nya kort på mig själv så får ni lite mer bilder från 50 års festen.   Hope you enjoy!


Sophia, jag, Anja, Moa.
Kusinerna

MatsalenMammsen till höger

En ful jävel som sista bild

CUUUP!



bilden kommer från sportphoto.se

Yeey cup imorgon i Falun sjukt roligt kommer de bli, 3 matcher imorgon och som mest 5 matcher på söndag d.v.s om vi kommer till Final men de måste vi.
Så nu kommer de bli en godisfri helg för att ladda inför cupen.


RED



SOVMORGON!!

Jippi har sovmorgon imorgon för frörsta gången i 2an fatta om de känns skönt sen blir de inte sämre av att jag har gått 1.5 mil idag med skolan och träningsmatch. Börjar tio over tio, viktigt!


BARA FÖR ATT LÄGGA UPP NÅGOT



Jag och fredriks mössa.

Moha jag har kollat på innebandy hela helgen. Cup i mora då fredrik har spelat med Digers haha. Fyfan vilken underhållning! Vilka kunna tro att Digers skulle komma 3a?

INSPIRATION




Lookbook.nu

SKOR



Ny inköpta skor från Åhlens. Vilka snyggingar

5OÅRS KALAS

Som ni vet så har jag vart i Lund på 50års fest det var väldigt trevligt. Så här kommer lite bilder från festen och det kommer troligtvis komma ännu fler bilder när Ronja har skickat sina från hennes system kamera.



Utanför Grand Hotel mingel i ca en timme.

Sophia och jag

Alla kusiner på pappas sida.



Förrätt.

Varmrätt.
Efterrätt.

SKÅNE



Ledig från skolan imorgon fett skönt, är ganska så trött efter denna vecka. Haft 6 träningar träningsvärken är bläää!

Jo ska till Lund, Skåne imorgon typ 50 års kalas -.-  Väntar en "skön" 10 timmars resa med bil dit.

Svampar i mängder

Fredrik och pappa tvinga mig att plocka svamp i söndags, men när vi väl kom ut var de faktist ganska kul. Vi hitta hur mycket som hälst!



RSS 2.0